L-Аргінін (ARG), 100г - ™DOBOVADOZA
L-Аргінін (ARG), 100г - ™DOBOVADOZA
L-Аргінін (ARG), 100г - ™DOBOVADOZA L-Аргінін (ARG), 100г - ™DOBOVADOZA

L-Аргінін (ARG), 100г - ™DOBOVADOZA

Короткий опис: Опис:Важлива амінокислота, основний донатор та переносник оксиду азоту. Головний постачальник з азоту в організмі, що окислюється в результаті до оксиду азоту. Останній регулює тонус кровоносних суди... ...
Вага: 100г
Виробник: Китай
120 грн
Безкоштовна доставка при замовленні від 2000 грн
Оплата на картку або готівкою
Відвантаження день в день. При оформленні замовлення до 9:30 з Пн по Пт

Опис:

Важлива амінокислота, основний донатор та переносник оксиду азоту. Головний постачальник з азоту в організмі, що окислюється в результаті до оксиду азоту. Останній регулює тонус кровоносних судин, виводить продукти розпаду білка. Від наявності цієї амінокислоти залежить рівень очищення організму від білкових шлаків і сечовини. Крім того, він бере активну участь у білковому синтезі, формуванні нових тканин і волокон м'язів. Допомагає позбавлятися жиру при фізичних навантаженнях. Організм людини, споживаючи їжу, самостійно виготовляє аргінін. Але, для займається спортом, цієї кількості мало, адже навантаження йдуть величезні. Тому додатково використовують аргінін, синтезований штучним шляхом.

Дозування:

Фахівці рекомендують вживати аргінін перед тренуванням за 45-60 хвилин до початку обов'язково на голодний шлунок. Через цей час піднімається рівень окису азоту, за рахунок якого м'язові тканини насичуються киснем, анаболічними гормонами, а також амінокислотами. Крім цього, покращується вироблення гормону росту. Це говорить про те, що аргінін потрібно приймати як перед тренуванням, так і ввечері. Навіть коли Ви спите, секреція гормону росту залишатиметься на високому рівні. Рекомендується приймати аргінін за годину до їди або через дві години після їди.Експерти рекомендують самостійно вираховувати дозування аргініну.Необхідно, щоб 1 кг ваги тіла припадало 115 мг аргініну.

Ваш відгук Увага: HTML не підтримується!
Ваше ім’я:
Рейтинг
Продовжити